Синоптик розповіла, які області знову постраждають від сильних дощів.

Цього року травень видався досить дощовим місяцем. Опади торкнулися практично всіх областей України. Але як би не сподівалися українці на те, що це має припинитися, синоптики знову заявили про дощі найближчим часом. В неділю

Дощі підуть у західних та північних областях. На решті території сухо і сонячно.

Температура повітря вночі коливатиметься від 8 до 13 тепла, вдень +17... +25.

У Києві дощитиме, вночі + 11 ... +13, вдень до 21 тепла.

Тому перед виходом на вулицю не варто забувати про парасольку, який в таку погоду стане відмінним рішенням.

Вже в понеділок дощі перемістяться на схід України, а також частково південь і Крайню Північ. При цьому також очікуються грози.

Вночі від 8 до 14 тепла, вдень повітря прогріється до +19... +24.

У Києві знову дощі, цього разу з грозами. Вночі також від 11 до 13 тепла, вдень +20.

А ось 23 і 24 травня в деяких областях збережеться досить високий рівень пожежності. В першу чергу це торкнеться таких областей як Донецька, Дніпропетровська, Запорізька і Тернопільська.

Як раніше прогнозували синоптики, що цього року буде досить тепле літо. Деякі періодами воно навіть буде дещо сильно спекотне. Але посух поки ніхто не чекає. Хоча прогноз погоди може помінятися в будь-яку секунду.

Підніматися температура повітря почне вже з кінця травня. У червні буде вже досить жарко. Але при цьому можуть бути опади. Хоча вже не такі, як були в травні. Тому людям, які залежать від коливань погоди варто приготуватися до того, що вони можуть себе погано почувати. Але це швидко буде проходити.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли, коли варто очікувати гарної погоди без опадів і коливань температури повітря.

Також писали, що у Росії сталася чергова НП, піщана буря накрила місто.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, коли в Україні закінчиться парад дощів.