Співачка Ані Лорак, яка ще не встигла прийти до тями через скандал, пов'язаний з Костянтином Меладзе, поділилася з шанувальниками кадрами з особистого архіву.

Зірка згадала про події 13-річної давності і про те, як брала участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення. У 2008 році артистка представляла Україну на міжнародній музичній арені і зайняла 18-е місце.

У новій публікації в Instagram Ані Лорак нагадала шанувальникам свого таланту, як виглядала на конкурсі і хто з колег по музичному цеху підтримували її в той непростий момент.

Що стосується ситуації з продюсером групи "ВІА Гра" Костянтином Меладзе, якого вокалістка звинуватила в харасменті. Під час бесіди з журналістом Борисом Корчевніковим, Ані Лорак зізналася, що на певному етапі свого творчого шляху отримала від нинішнього чоловіка Віри Брежнєвої, недвозначну пропозицію.

Але через високі моральні принципи відповіла відмовою і в підсумку деякі впливові представники сучасного шоу-бізнесу перестали з нею спілкуватися. Однак через деякий час виконавиця заявила, що її слова були невірно трактовані і вона зовсім не планувала ображати музичного генія.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак зробила скандальну заяву про домагання з боку Костянтина Меладзе.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак обурила публіку любовними зізнаннями на адресу знаменитого продюсера.

Нагадуємо, що Валерій Меладзе показав фанатам, як змінився після народження шостої дитини.