У мережі показали відновлений радянський урядовий лімузин " Чайка"

Один з найкрасивіших автомобілів радянського виробництва - ГАЗ-13 "Чайка", як і раніше є об'єктом бажання величезної кількість вітчизняних любителів радянського автопрому. Тому ці автомобілі, нехай навіть далеко не в ідеальному стані, знаходять і відновлюють. Одну з таких "чайок" у своєму профілі в Instagram показав Користувач "bolshoi_autoblog".

Так, в профілі опублікували кілька фотографій відновленого радянського представницького автомобіля. Автолюбитель Дмитро Демидов, який займається реставрацією старих автомобілів, майже закінчив роботу над відновленням радянської "Чайки", і хоча автомобіль навіть не повністю дороблена, стан на знімках вражає.

У автомобіля повністю відновлено лакофарбове покриття, а численні декоративні елементи, оброблені хромом, так і сяють. Та й сам по собі автомобіль вражає не тільки екстер'єром, але і салоном. Наприклад, в очі кидається, що в "Чайці", на відміну від багатьох інших автомобілів, навіть в першому ряду сидінь повноцінний диван, а перемикання передач відбувається за допомогою спеціальних важелів. Оздоблення також зроблена на рівні, при тому, що автомобіліст знайшов машину в зовсім жалюгідному стані.

Примітно, що наявність в салоні перегородки вказує на те, що це не звичайна "Чайка", а одна з модифікацій, зокрема ГАЗ-13А, які були більш рідкісними, ніж звичайні "Чайки" без перегородок і вироблялися в основному для потреб Міністерства оборони Радянського Союзу.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українських автолюбителів утворили новиною про появу нового автомобільного бренду в нашій країні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилися фотографії нового позашляховика LADA Niva 2024.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали гарний відреставрований "Запорожець" ЗАЗ-966.