Сергій Безруков розповів, що йому дуже шкода українців

Знаменитий російський актор відомий за багатьма фільмами й серіалами Сергій Безруков заявив, що йому шкода своїх шанувальників, які проживають на території України. Про це він розповів в інтерв'ю на YouTube-каналі "Антонім".

За словами Сергія Безрукова йому часто пишуть шанувальники з України, скаржачись на ситуацію в Україні і кажуть, що їм "набридло те, що відбувається в країні". Актор заявив, що українські шанувальники "ненавидять всю владу і всіх "миротворців", а також моляться, щоб ситуація налагодилася і Безруков міг до них приїхати.

"Мені шкода шанувальників, які мені досі пишуть, коли вже ця гидота закінчиться. Вони просто моляться за те, щоб нарешті це все закінчилося, щоб я нарешті туди приїхав", - заявив Безруков.

До слова, Сергій Безруков є одним з акторів, до якого входять Іноземні діячі культури, в основному з Росії, дії яких несуть загрозу для національної безпеки України. Також варто відзначити, що за відвідування анексованого Криму Сергій Безруков був внесений в базу "Миротворця". До слова відвідував півострів актор не один раз.

Варто нагадати, що Сергій Безруков є російським актором театру і кіно. Також він займається озвучуванням і дубляжем. Актор отримав звання Народного артиста Росії. Багато глядачів запам'ятали його завдяки головній ролі в серіалі "Бригада", який вийшов на телеекрани у 2002 році. Також він знімався в ряді інших серіалів, серед яких "Ділянка" (2003), "Майстер і Маргарита" (2005),"Єсенін" (2005).

Раніше портал Hyser повідомляв, що зірка серіалу "Бригада" Павло Майков зганьбив росіян своїм висловлюванням.

Також наш портал інформував, що у мережі показали, як зараз виглядає зірка "Сватів" Федір Добронравов.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Бригада" Дмитро Дюжев почав перетворюватися на старого.