У вівторок, 25 травня, свій 50-річний ювілей відзначає одна з найзнаменитіших представниць російського шоу-бізнесу і дочка Алли Пугачової – Крістіна Орбакайте.

Артистка отримала масу привітань від близьких людей і колег по естрадному цеху. Не забув про знаменну дату і її екс-чоловік-музикант Володимир Пресняков. Він звернувся до іменинниці і зізнався, що дуже радий, що в її житті почався новий період і згадав про те, що результатом їх відносин став прекрасний син Микита.

Також колишній чоловік зірки зазначив: "Cпасибі величезне тобі за нього. Дякую за нашу юність. Я думаю, що багато чого в житті визначено, це і є - доля. Ми повинні були зустрітися і втілити в реальність наші удачі і помилки і подарувати світу Нікітона».

В якості ілюстрації до посту Володимир Пресняков опублікував архівне фото, зроблене за часів його спільного життя з Христиною Орбакайте:

Володимир Пресняков і Крістіна Орбакайте з сином Микитою. Фото: Instagram

У коментарях до посту користувачі соцмереж приєдналися до привітань на адресу знаменитості. У тому числі, висловився композитор Ігор Ніколаєв і співак Леонід Агутін:

Як відомо, музикант був першим коханням дочки Примадонни. І сама Алла Борисівна не була проти їхнього роману і навіть у певний момент дозволила їм жити у себе в будинку. Пізніше, вона говорила про те, що Пресняков-молодший міг почати музикувати з раннього ранку, чим частенько її дратував.

Раніше "Hyser" писав про те, що телеведуча Руслана Писанка зробила важливу заяву і розповіла про те, чому у неї немає дітей.

Також наш портал розповів про те, що співачка Анастасія Приходько опублікувала провокаційне фото і показала, як змінилася її фігура після пологів.

Нагадуємо, що Настя Каменських одягла тісний наряд і похвалилася спокусливими формами.