Шанувальники популярної співачки Ані Лорак з інтересом спостерігають за тим, що відбувається в її особистому житті. І це притому, що сама знаменитість всіляко намагається тримати в таємниці те, що відбувається у неї на любовному фронті.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram артистки більше ділиться постами на тему творчих досягнень і розповідає про нові проекти.

Так, в одній з нових публікацій Ані Лорак заінтригувала шанувальників свого таланту новиною про майбутню прем'єру кліпу на пісню «Роздягнена». Вокалістка знялася у відеоісторії разом з привабливим чоловіком, який за сюжетом зіграв її коханого.

У коментарях до посту гості аккаунта Ані Лорак обсипали її компліменатами, а на деякі фанатські питання вона відповіла особисто:

Що стосується реального бойфренда виконавиці, то його ім'я залишається таємницею для цікавих інтернет-користувачів. Відомо, що після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу Ані Лорак з головою занурилася в нові відносини – з саунд-продюсером Єгором Глібом. До слова, колишнім чоловіком і батьком дитини іншої української артистки і екс-солістки групи "Шоколад" – Тетяни Решетняк.

Але, за чутками, минулого року Ані Лорак і її молодий залицяльник розлучилися, нібито з його вини. Крім того, їй із завидною регулярністю приписують романи з колегами по музичному цеху, в тому числі, з Сергієм Лазарєвим і Філіпом Кіркоровим. Але самі "винуватці торжества" з разу в раз говорили про те, що їх пов'язує лише міцна дружба і не більше того.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова розповіла про те, як потрапила в неприємність в аеропорту через власний багаж.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак опублікувала провокаційне фото і показала напівлисого Філіпа Кіркорова.

Нагадуємо, що Оля Полякова одягла спокусливий наряд і розповіла про новий образ для кліпу.