У Херсонській області пронісся торнадо, який поламав паркани та дахи будинків.

У Херсонській області сталася НП. Там пронісся потужний торнадо, який пошкодив паркани і дахи будинків. Але на превелике щастя все обійшлося без людських жертв. На місці правоохоронні органи допомагають людям ліквідувати наслідки катастрофи.

Про це повідомляти на сайті Національної поліції України.

Надзвичайна подія сталася в с.Ушкалка Верхньорогачицької територіальної громади. Також постраждали дерева, які від сильного торнадо повалило на землю.

Зараз правоохоронці обходять будинки і дізнаються про першочергові потреби. Поліцейські допомагають людям навести порядок: прибрати з дворів уламки, розчистити вулицю і прибрати повалені дерева.

У швидку допомогу ніхто за допомогою не звертався. Хоча така негода могла принести набагато більше біди. Адже від торнадо, як правило, гинуть люди. Адже воно зносить все на своєму шляху. Якщо це велике торнадо, то воно цілком може вирвати з корінням величезне дерево і знести не тільки дах будинку, але і сам будинок.

Люди якраз і гинуть під уламками своїх будинків.

Варто сказати, що така природна аномалія не характерна для цього регіону. Люди, які постраждали в результаті цього, були сильно налякані і не розуміють донині, що їм робити далі і хто допоможе відновити паркани і будинки.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні оголошено штормове попередження.

Також писали, що синоптики розповіли, якою буде погода до кінця травня.

Нагадаємо, що у Росії піщана буря накрила ціле місто.