Співачка Світлана Лобода показала спокусливий образ в нюдовій сукні.

Світлана Лобода любить дивувати своїх шанувальників новими образами. На своїй сторінці в соціальній мережі вона ділиться новими фото і відео. На цей раз вона вирішила показати по істині королівський образ в сукні нюдового кольору. Таке вбрання зробив відмінний акцент на грудях співачки, а також відкрив вид на її шикарні стегна.

На відео Лобода йде за лаштунками. Свій образ вона доповнила шикарною зачіскою і яскравим макіяжем, в якому акцент був зроблений на губи.

Варто сказати, що співачка завжди просто шикарно підбирає різні образи, які тільки підкреслюють її зовнішність.

"ОҺ no, oh no, oh no no no no no no....😎 💋 ",- підписала провокаційне відео Світлана Лобода.

Відзначимо, що шанувальники також прийшли в повний захват від побаченого відео. Вони відзначили, що Лобода виглядає як королева.

"Неймовірно красивий образ❤, А це дівчина справжня або прийшла до нас з найяскравіших снів???❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ , Світлана ☺вчора на премії ви підірвали зал і створили диво, викликавши шквал емоцій!, Ну що за богиня ? 😍 😍 😍 Світла , як вам йде така зачіска🤤 🤪, об'єктивно найкраща 🖤 богиня. любити💋, нереальна❤️ Тропікана-жінка, занадто гаряча🔥, дуже цікаво побачити номер на премії Муз-ТВ. Впевнений буде вогонь 🔥 😍 , Вчора на премії ви були найкращою!! Як завжди!!Вашу енергію відчула навіть через екран телевізора!! 🤩 🥴Дякую за прекрасний вечір! ❤, Свєта спасибі за шикарний виступ, це було щось!!!! Зараз такий час, дефіцит на позитивні емоції. Ось вчора ми випробували шквал позитивних емоцій! Дух захоплювало ! Ще раз спасибі !!!! СВІТЛА ВИ НАЙКРАЩА !!!!!👏 👏 👏 👏 👏 👏 ",- написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Лобода вперше показала фото молодшої дочки.

Також писали, що спливла правда про Меладзе.

Нагадаємо, що Максим Галкін показав фото дочки.