В українському уряді схвалили ініціативу введення нового свята

З плином часу уряд в Україні збільшує кількість свят. Так, наприклад, на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 26 травня, було прийнято рішення про те, щоб ввести день адміністратора центру надання адміністративних послуг. Святкуватися це професійне свято буде щорічно 6 вересня. Про це було сказано на засіданні уряду.

Так, в прийнятому документі сказано, що дане свято вводиться для того, щоб відзначити важливість адміністраторів ЦНАП в злагодженій сервісній роботі держави. Крім того, свято прийнято у зв'язку з дев'ятою річницею прийняття документа "про адміністративні послуги", і, з урахуванням того, як якісне і неупереджене виконання обов'язків адміністраторів ЦНАП збільшило ступінь довіри українців до держави, цей внесок необхідно відзначити окремою датою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українському уряді планують повернути в Україні обов'язковий технічний огляд легкових автомобілів. Законопроект опублікували в Міністерстві інфраструктури України, при цьому варто відзначити, що подібна ініціатива пропонувалася в Кабміні ще в квітні поточного року. Документ передбачає повернення техогляду вже наступного року.

Бажання прийняття подібного рішення з'явилася у зв'язку з необхідність відповідати вимогам Європейського Союзу. Крім цього, в уряді хочуть поліпшити якість автомобілів, які їздять по українських дорогах.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Кабміні розповіли про новацію щодо зарплат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, хто зможе розраховувати на пільги при оплаті електроенергії після липневого подорожчання.

Також "Hyser" писав, що соцопитування показало, що українці все менше довіряють президенту, парламенту і Кабміну.