Популярна українська співачка Оля Полякова сполохала фанатів своїм зухвалим нарядом.

Зірка кардинально змінила зовнішність і зробила вона це не просто так, а з метою представити свій новий кліп на пісню "Доросла дівчинка". За її словами, вона дуже вже скучила по роботі і зйомкам, тому рада повернуться до всього цього.


Для зйомок свого нового кліпу Оля Полякова приміряла на себе яскравий тотал-леопард лук. Так, співачка постала перед камерою в неоновому вбранні з хижим принтом і глибоким декольте. Навіть манікюр Полякової теж декорований в "хижому" стилі.

Такий гламурний образ знаменитість доповнила незвичайним макіяжем і зачіскою. У підписі до даного образу Полякова уточнила, що в кліпі буде показана непроста, але цікава доля жінки. Зокрема, сюжет буде про те, що незважаючи на всі труднощі, кожна жінка повинна берегти свою внутрішню дівчинку, піклуватися про неї, балувати і регулярно вигулювати.


Фанати з нетерпінням чекають новинки від Полякової і вельми заінтриговані її образом. Правда не всім він припав до душі. Деякі користувачі відзначили, що в гонитві за епатажем і гламуром артистка втратила свою природну красу.


Раніше "Hyser" писав про те, що Полякова зробила нове визнання щодо домагань продюсера Костянтина Меладзе.

Також наш портал повідомляв, що Полякова обізвала телеведучу Єфросиніну козою в її день народження.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала новий образ, чим викликала обурення у шанувальників.