Учасниця шоу "Холостяк" Анна Богдан поділилася новим спокусливим образом у соцмережах.

У 11 сезоні шоу саме ця дівчина здобула заповітну каблучку від харківського бізнесмена Михайла Заливако. Хоч деякі фанати були не згодні з вибором "холостяка" - він виглядав вельми щасливим на фіналі шоу.


Так, справа в тому, що багато хто вважає Анну Богдан негідною Михайла, вважаючи, що йому було б куди краще з Юлією Зайкою. Варто відзначити, що ця дівчина покинула шоу в дев'ятому випуску. До речі, Юля зізналася, що так і не зрозуміла, чому слова Михайла про кохання розійшлися з його підсумковим рішенням.

Богдан же не перестає доводити всім, що вона - саме та, кого і повинен був вибрати Михайло. До слова, 28 - річна Ганна Богдан працює турагентом і дуже любить подорожувати - побувала в 36 країнах світу.


Біографія у дівчини, як і зовнішність, дійсно виняткова, але деякі користувачі все одно продовжують бачити в ній лише жалюгідну копію Юлії Зайки. Проте у Анни багато і шанувальників, які готові засипати її компліментами під кожним постом.


Раніше "Hyser" писав про те, що Юля Зайка зізналася про огиду після зв'язку з "холостяком" Мішею.

Також наш портал повідомляв, що Леся Нікітюк переманила головного "Холостяка" країни, чого інші дівчата їй не пробачать.

Нагадуємо, що Міша з "Холостяка" показав одкровення з Розалі.