Шанувальники актриси Анастасії Заворотнюк вже близько двох років не знають, що насправді з нею відбувається. Відомо лише те, що знаменитість намагається вилікуватися від онкологічного захворювання.

Сім'я артистки воліє зберігати мовчання і не коментувати численні чутки, які із завидною регулярністю з'являються на інтернет-просторах. Єдиною, хто спілкується з шанувальниками і користувачами соцмереж, є її старша дочка – Анна.

Дівчина активно веде свою сторінку в Instagram і з задоволенням розмовляє з ними на різні теми. Періодично вона ділиться з фоллорами філософськими роздумами, б'юті-порадами, а також відповідає на питання про свій внутрішній світ.

Наприклад, днями Анна Заворотнюк зізналася, що новина про хворобу її матері перевернула її життя з ніг на голову. Більш того, вона сама була змушена звернутися до психолога, щоб допомогти собі подолати це непросте випробування. "Я лікувалася протягом півтора років і роблю це досі" - пояснила Заворотнюк-молодша.

Також Анна висловила своє ставлення до пліток і чуток, які постійно вигадують злостивці:

Нерідко на адресу Анни звучать звинувачення в тому, що вона занадто багато часу проводить в соцмережах. Але сама дочка Анастасії Заворотнюк говорить про те, що інтернет-діяльність допомагає їй відволіктися від проблем в сім'ї. Як відомо, спадкоємиця артистки живе у власній московській квартирі, але нещодавно повідомила про те, що знову переїхала за місто в селище Крекшино, в будинок, де живуть її рідні.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк розповіла про депресію.

Також наш портал розповів про те, що син Анастасії Заворотнюк здивував шанувальників рішенням змінити прізвище.

Нагадуємо, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" вийшла на зв'язок з журналістами і дала згоду на відверте інтерв'ю.