В сім'ї відомого українського виконавця Діми Монатіка відбулася важлива подія цього року.

Так, його сини Данило і Платон покинули дитячий сад. Відповідну заяву зробила дружина артиста Ірина в соцмережах, опублікувавши фото синів. Про це пише "КП в Україні".


Примітно, що Монатік довгий час не показував своїх синів публіці і тільки в день свого 35-річчя артист нарешті зважився це зробити. Тоді він заявив, що його дітям пора "починати усвідомлювати, що таке інтернет і публічність". Тому тепер вони з дружиною із задоволенням виставляють нові фото дітей у своїх блогах в Instagram.

Так, цього разу подружжя вирішило показати випускний Дані і Платона в садку. В даному пості Ірина також висловила величезну подяку вихователям і педагогам, які займалися її дітьми.


Користувачі залишилися в захваті від нових фотографій синів Дмитра Монатіка і відзначили, що його малюки дуже швидко подорослішали.

До слова, співак вже п'ять років перебуває у шлюбі з Іриною Демічевою, з якою і виховує 4-річного Платона і 5-річного Данила. Якийсь час Монатік приховував свою сім'ю, але останнім часом все частіше розповідає про дружину і дітей у своїх інтерв'ю.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Настя Каменських закотила хмільну вечірку, шокувавши фанатів дивним видовищем.

Також наш портал повідомляв, що російська балерина Анастасія Волочкова залізла в купіль і нагадала фанатам про колгосп.

Нагадуємо, що українська співачка Оля Полякова розповів, як до неї чіплявся фізрук.