Українців попередили про значне погіршення погодних умов в країні.

Зокрема, синоптики повідомляють про те, що очікується багато опадів. З цієї причини, кінець травня - початок червня буде з температурою +12...+14 градусів. Про це пише "РБК-Україна".


Таким чином, кінець травня українців неприємно порадує значними опадами у вигляді дощів, а місцями можливі навіть грози. Опади прогнозують синоптики більшою мірою на заході і півночі країни. У зв'язку з цим, якщо у вівторок, 25 травня, температура повітря підніметься до +18 +25 градусів, то вже у четвер-п'ятницю 27-28 числа спостерігатиметься її спад через сформовані погодні умови.

В результаті 30 травня - 2 червня термометри будуть показувати приблизно від +12+13 на півночі і заході, а також до +17 на сході і півдні. Про це всі свідчать дані Gismeteo. З більш детальним прогнозом погоди для Києва, Львова, Харкова та Одеси на десять днів, можна ознайомитися нижче.


Водночас дані Meteoprog, в якому синоптики поділилися прогнозом для Києва на два тижні, свідчать про те, що температура в столиці буде триматися на рівні +18+25 майже до кінця травня. Так, тільки в останній день весни відбудеться різке зниження до + 13 градусів.


Раніше "Hyser" писав про те, що українців розчарували прогнозом погоди на цей тиждень.

Також наш портал повідомляв, що в Україні анонсували аномальні дощі та грози.

Нагадуємо, що синоптики озвучили прогноз до кінця травня, який неприємно вражає.