Стало відомо про загибель колишнього голови Служби зовнішньої розвідки Віктора Гвоздя.

Повідомляється, що 28 травня під час дайвінгу поблизу міста Дахаб (Єгипет, Синайський півострів) відразу після занурення він пропав. Однак рятувальникам його все-таки вдалося розшукати і дістати з глибини ще живим, але, на жаль, вже в лікарні він помер. Про це пише "Апостроф".


Варто відзначити, що вся ситуація з Віктором перебувала на контролі посольства України в Єгипті. Гвоздя госпіталізували в Dahab general hospital, але там лікарям не вдалося його врятувати. Все тому що чоловік, за словами фахівців, занадто довго пробув під водою, а потім дуже швидко виринув з глибини в 40 м.

Варто відзначити, що рятувальники дійсно протягом години шукали екс-главу СЗР під водою.

Тому лікарі нічого вже не могли зробити, крім того, як констатувати його смерть. До слова, наскільки відомо, Віктор Гвоздь відпочивав в Єгипті разом з дружиною в готелі Jaz Dahabeya Dahab. Напередодні його загибелі, 24 травня, у Facebook оприлюднили публікацію, згідно з якою він того дня теж займався дайвінгом.


Віктор Гвоздь також ділився новим фото з відпочинку в цей день.


Пост глави СЗР він зайняв після Майдану в лютому 2014 року, але був зміщений з посади 29 квітня 2016 року наказом Петра Порошенка.


Раніше "Hyser" писав про те, що російське і японське судно зіткнулися в морі - шансів на рятування у них не було.

Також наш портал повідомляв, що дружина Андрія Шевченка повідомила про горе в родині.

Нагадуємо, що у Росії трапилася страшна трагедія, яка призвела до загибелі багатьох людей.