Учасниця шоу "Холостяк-11" Розалі Номбре поділилася зухвалим фото на капоті машини.

24-річна співачка і модель любить брати участь у різного роду фотосесіях, але такого одкровення від неї ніхто не очікував. Вона знялася в цікавому фотосеті, результатом якого поділилася на своїй сторінці в Instagram.


Варто відзначити, що після фіналу шоу на дівчину стали буквально сипатись пропозиції про різні зйомки, на деякі з них вона охоче погоджується. Так, цього разу Розалі постала перед камерою в зухвалому луці, який їй зовсім невластивий.

Модель на новому фото відображена на капоті автомобіля в чорному боді з пікантним декольте, чорному шкіряному жакеті і чорних колготах в сітку. Свій образ дівчина доповнила об'ємною кучерявою укладкою, чорними окулярами і золотими сережки у формі квітки. Під цим ефектним знімком Розалі злегка поміркувала на тему відносин з чоловіками.


Користувачі були приємно шоковані таким несподіваним луком Розалі Номбре. Також вони відзначили, що у неї дуже мудрі думки і така дівчина, як вона, гідна того, щоб бути не просто обраною однією з багатьох, а самій вибирати.


Раніше "Hyser" писав про те, що переможниця " Холостяка "Ганна Богдан "закосила" під Юлю зайчика.

Також наш портал повідомляв, що темне минуле переможниці нового "Холостяка" Анни Богдан розбурхало всю мережу.

Нагадуємо, що Юля Зайка зізналася про огиду після зв'язку з "холостяком" Мішею.